គ្រឿងផ្សំ
. ត្រាវ១គីឡូ. ខ្ទិសដូងកន្លះគីឡូ
. សាច់ដូង១ផ្លែ
. ម្សៅដំណើប២ខាំ
. ម្សៅខ្សាយ២ខំា
. ស្ករសកន្លះគីឡូ
. អំបិល១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីធ្វើ
. ចិតត្រាវជាដុំតូចៗរួចយកទៅចំហុយ. ចាក់ទឹកខ្ទិសចុងចូលឆ្នាំង និង ធ្វើការដាក់ស្លឹកតយ កូរអោយឆ្ងុយ រួចធ្វើការដាក់ម្សៅដំណើប, ម្សៅខ្សាយ, ស្ករស និងអំបិលចូល បន្ទាប់មកកូរអោយឡើងខាប់
. យកត្រាវដែលចំហុយរួចទៅចាក់ចូលទឹកខ្ទិសដែលធ្វើរួច
. ជាចុងក្រោយយើងអាចដួសដាក់ថង់ ឬ ប្រអប់ការ៉េម រួចដាក់ចូលទូរកក ចាំប្រហែល៣ទៅ៤ម៉ោងទើបអាចធ្វើការញុំាបាន។
0 Comments