គ្រឿងផ្សំ៖
អង្ករ សាច់ជ្រូកសុទ្ធ យីហ៊ឺស្រស់ ឬក្រៀម ថ្លើម ពោះវៀនជ្រូកខ្ចី ត្រីរស់ ខ្ញី ស្លឹខ្ទឹម វ៉ាន់ស៊ុយ អំបិល ទឹកត្រី ស្ករ ស៊ីអ៊ីវ ម្សៅស៊ុប ខ្លាញ់ជ្រូក។
វិធីធ្វើ
អង្ករលាងទឹកអោយស្អាត យកទៅឆាទុកសិន សាច់ជ្រូចញ្ច្រាំអោយល្អិត ជាមួយខ្ទឹមសរ ដាក់ម្រេចបន្តិច លញ់ជាដុំមូលតូច ដាំទឹកមួយឆ្នាំង យកសាច់ជ្រូកលុញទៅស្ងោរអោយឆ្អិនស្រង់ចេញសិន យកពោះវៀន ថ្លើម ទៅស្ងោអោយឆ្អិន ស្រង់ចេញ ហាន់ទុកផ្សេងគ្នា សិន ត្រីរស់ធ្វើអោយស្អាតលើយយកតែសាច់ហាន់ស្តើងៗទុកផ្សេងៗគ្នា ខ្ញីហាន់ឆ្មាៗទុកសិនទើបយកអង្ករឆៅទៅបងើក្នុងទឹកដែលស្ងោសាច់រំងាស់អោយរលួយ បង់អំបិល ចាក់ទឹកត្រី ដាក់ស្ករ ម្សៅស៊ុប ភ្លក់មើលអោយល្មម រៀបទទួលទៀនត្រូវដួសដាក់ចាន ទើបចាប់គ្រឿងខាងលើដាក់ចូលគ្រប់មុខ បន្ថែមសាច់ត្រីដែលនៅឆៅត្រូវដាក់ក្នុងចានមុនដួសបបរដាក់ត្រូវបងស្លឹកខ្ទឹមដែហាន់និងខ្ញីជាខាងក្រោយគេបើសាបត្រូវចាក់ទឹកស៊ីវអ៊ីវបាន។
រៀបរៀងដោយ៖ Strong Girl
0 Comments